GamingTehnologie

Lansare monitoare AOC @Nexus Gamers Pub

Pe data de 6 Iulie AOC a organizat un eveniment la Nexus Gamers Pub o serie de monitoare de gaming numite AGON si o serie de monitoare realizate in colaborare cu faimoasa casa de design Studio F. A. Porsche.

Seria de monitoare AGON se adreseaza gamerilor avand un design agresiv ce iese in evidenta. AOC prin seria Agon isi propune sa ofere o gama variata de monitoare cu specificatii potrivite pentru gameri adica diagonale mari, panouri de calitate cu unghiuri largi de vizualizare si culori vibrante, timpi de raspuns mici ce ajung pana la 1ms, refresh rate ce in cazul anumitor modele ajunge pana la 240Hz  si in functie de model compatibilitate cu Adaptive-Sync (tehnologie implementata pe placile video AMD Radeon) sau cu nVidia G-SYNC (tehnologie nVidia ce vine sub forma unui procesor aflat in monitor)

Exista un monitor AGON pentru fiecare gamer deoarece AOC ofera mai multe diagonale si fie ca iti doresti un monitor wide clasic sau curbate fie ca iti doresti un monitor ultra-wide curbat garantat vei gasi un monitor din seria ARGO care sa fie pe placul tau.

Monitoarele AOC facute in colaborare cu Studio F. A. Porsche se adreseaza clientilor ce isi doresc un produs premium, ce iese in evidenta prin eleganta si prin calitatea materialelor folosite.

Monitoarele PDS241 si PDS271 folosesc niste panouri AH-IPS cu unghiuri largi de vizualizare, ce ofera o reproducere corecta a culorilor (100% sRGB si 90% NTSC)

Foarte probabil ca monitoarele AOC sa nu fie cele mai ieftine disponibile pe piata dar nici nu isi doresc acest lucru fiind niste monitoare de o calitate deosebit de buna atat din punct de vedere al constructiei cat si al specificatiilor tehnice.

Tags

Related Articles

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close