Tehnologie

Unboxing & Review Microfon Asus ROG Strix Magnus (+Test Audio)

În ultima perioadă Asus și-a mărit portofoliul de produse dedicate gamerilor și ținând cont de faptul că industria gaming-ului este în plină expansiune nu mă miră absolut deloc dar pe lângă obișnuitele periferice regăsim și un microfon care a reușit să îmi stârnească curiozitatea.

Spre surprinderea mea cei de la Asus România m-au contactat și mi-au spus că au o surpriză pentru mine. M-aș fi așteptat la orice din partea lor dar categoric nu aș fi crezut că o să îmi ofere microfonul Asus ROG Strix Magnus spre review.

Instalarea microfonului a durat foarte puțin deoarece nu necesită software-uri adiționale, pur și simplu îl conectezi la calculator și ești gata să îl folosești. Setările se fac folosind butoanele, switch-urile și rotițele de volum poziționate pe microfon.

Microfonul beneficiază de active noise cancellation și datorită celor 3 capsule se aude excelent iar tonul vocii este unul natural, foarte apropiat de realitate. Am avut ocazia să îl testez aproximativ 2 și nu m-a dezamăgit absolut deloc.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close