Fashion

New Balance 574

Inițial nu plănuiam să îmi cumpăr încălțăminte nouă dar dacă tot am prins o reducere chiar mișto am zis să nu pierd ocazia, așa că mi-am cumpărat o pereche de New Balance 574.

Pot să spun că am mers la sigur pentru ca 574 sunt probabil cel mai cunoscut, îndrăgit și popular model. E genul ăla de încălțăminte sport pe care dacă nu ai avut-o personal, garantat știi pe cineva care are o astfel de pereche.

New Balance 574 sunt genul acela de încălțări sport pe care poți să le porți indiferent de ocazie, sunt comozi și ușor de asortat asta evident dacă te limitezi la o ținută casual.

Modelul pe care îl am eu poartă numele ML574 TXA și cum codul probabil nu va spune mare lucru voi încerca eu să va povestesc câte ceva legat de această pereche.

Modelul ML574 TXA este confecționat din denim destul de gros de culoare neagră cu inserții din piele naturală maro și material sintetic alb menit să contureze și scoată în evidența logo-ul New Balance de pe laterală.

Toate variantele de New Balance 574 au în zonă călcâiului tehnologia ENCAP ce oferă atât amortizare în timpul mersului cât și suport lateral ce nu lasă piciorul să calce greșit.

Talpa este alcătuită dintr-o combinație de 3 materiale ce oferă modelului New Balance 574 un aspect retro care va fi foarte apreciat de comunitatea de hipsteri.

Din punct de vedere al calității, New Balance, mi-au făcut o impresie destul de bună până acum, pe interior sunt diverse întărituri și zone ce sunt acoperite cu material textil adidional pentru un comfort sporit iar cusăturile par să fie destul de solide.

Din punct de vedere al comfortului, eu am mers true to size și în primele zile nu am fost deosebit de încântat deoarece comparativ cu ce am mai probat eu în magazin păreau cam înguști. Aici cred că am avut și eu puțin ghinion cu perechea care mi-a fost livrată dar după ce și-au făcut rodajul, să zic așa, totul a fost okey.

Sfatul meu în cazul în care va doriți o pereche de New Balance 574 este să mergeți să îi probați într-un magazin și recomandat să îi cumpărați fie din retail, fie de pe un site specializat. Pe cât posibilul eu va sugerez să evitați să îi cumpărați de pe diverse site-uri unde sunt oferiți spre vânzare la prețuri exagerat de bune, deoarece șansele sunt să nu fie originali.

New Balance 574 sunt disponibili într-o gamă variată de materiale și culori așa că e foarte greu să nu găsești un model care să ți se potrivească iar că mărime recomand true to size dar totuși nu strică să îi probezi și în magazin, just to be sure!

 

 

 

Tags

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close