Vlog #11 – Mini vacanta la Brasov

0
84
views

Am decis sa dam o fuga pana la Brasov, am cautat cazare ceea ce a durat destul de mult dar intr-un final am gasit un loc destul de interesant, am luat bilete de tren si am placat! Ne-am cazat la “Clasa Clementina” despre care pot sa spun ca este foarte frumoasa fiind pozitionata pe deal la aproximativ 15-20 minute de contrul istoric al orasului Brasov. Iar la baza dealului se afla centrul comercial Star ceea ce e super util mai ales daca ti se face pofta de ceva dulce in miez de noapte.
Camerele sunt spatioase, luminoase si foarte frumos mobilate. Pensiunea mai beneficiaza si de o bucatarie comuna bine echipata si foarte curata unde poti sa iti faci cafeaua, micul dejun de dimineata sau de ce nu chiar si o gustare nocturna. Curte este una destul de spatioasa iar personalul este foarte prietenos deci la capitolul cazare chiar am avut noroc sa nimerim unde trebuie.

Vremea a fost destul de prietenoasa cu noi si am putut sa ne plimbam, sa facem poze, sa vizitam diversele atractii turistice din Brasov fara sa inghetam (prea tare) si v-am pregatit si un scurt rezumat al vacantei noastre in vlog-ul atasat articolului.

Gino pe Instagram: https://www.instagram.com/GinoPanait27

Gabriela pe Instagram: https://www.instagram.com/Gabriela8235/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here