HobbyLifestyle

Planuri pentru anul 2018!

Prima postare de anul acesta este un chiche-ul clasic dar totusi poate o sa ma motiveze sa fac mai multe lucruri anul acesta.

 

Ce planuri am pentru anul 2018?

Tinand cont de faptul ca am realizat ca viata mea este un mare haos care de cele mai multe ori ma incurca si ma oboseste nespus am decis sa incerc sa devin un om mai organizat, lucru ce probabil nu va fi foarte simplu dar care de la o varsta devine necesar.

Vreau sa fiu mai activ. In mediul online mi-am popus sa imi dezvolt canalul de YouTube, sa postez mai des articole pe blog, sa fiu mai activ pe Instagram si sa pierd mai putin timp pe Facebook. Iar in mediul offline vreau sa petrec mai mult timp cu cei dragi, sa imi fac mai mult timp pentru mine si sa ma bucur mai mult de fiecare zi.

Ultimul, dar nu cel din urma, este sa ma mut la casa mea. Probabil o sa coste o galagie de bani, mai mult decat sigur va fi un proces care va necesita multa ambitie si foarte multa munca dar sunt sigur ca o sa merite!

 

Sfatul meu este sa faceti totul cu grija si rabdare pentru ca timp este suficient, aveti 365 de zile la dispozitie sa faceti tot ce v-ati propus!

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close