Evenimente

Ne vedem la Bloggers LAN Party? #BLPXVII

Bloggers LAN Party este evenimentul la care merg mereu cu drag de fiecare data, suntem deja la editia cu numarul 17 si de data asta ne vedem sambata (17 Februarie) la noul Impact Hub de la Timpuri noi.

Daca nu ai mai fost pana acum la Bloggers LAN Party nu este timpul pierdut pentru ca inca mai ai timp sa te inscrii iar daca inca stai pe ganduri daca sa te inscrii sau nu, uite 3 motive pentru care stiu sigur ca o sa iti faca placere sa petrecem ziua de sambata impreuna.
  1. Indiferent ce fel de jocuri preferi, garantat o sa gasesti ceva care sa iti placa. Fie ca discutam aici de board games-uri sau jocuri pe console si calculator garantat vei gasi ceva interesant de jucat care sa iti faca cu ochiul.
  2. Se fac poze, foarte multe poze si probabil o sa iti schimbi poza de profil de pe facebook sau daca nu o sa iti schimbi poza de pe facebook garantat o ai ce pune pe instagram, folosind evident hastag-ul evenimentului ca sa putem face mai usor schimb de like-uri. Daca dai follow, iti dau follow back :>
  3. O sa cunosti o multime de oameni faini si sanse mari sunt sa iti intalnesti si blogger-ul sau vlogger-ul preferat. Toata lumea e prietenoasa la Bloggers LAN Party si mai mult ca sigur vei avea cu cine sa schimbi o vorba, sa glumesti sau daca lucrurile devin mai serioase cu cine sa faci echipa la board games.

Ce trebuie sa faci ca sa participi la eveniment? Intra pe site-ul Bloggers Lan Party si in partea de sus ai doua variante de inscriere: In cazul in care ai un blog/vlog inscrie-te ca atare sau daca esti cititorul unui blog sau fanul unui vlogger ai o sectiune dedicata.

Ne vedem acolo, va pupa fratele vostru!

Tags

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close