Bloggers LAN Party XVII in noua locatie Impact Hub

0
129
views

Am inceput anul cu o noua editie Bloggers LAN Party. De data aceasta editia cu numarul XVII a avut loc la noua locatie Impact Hub de la Timpuri Noi, locatie ce este mult mai spatioasa fata de cea veche, ce se afla undeva in zona Unirii chiar la intrarea in Centrul Vechi.

La orice LAN Party care se respecta trebuie sa te joci, indiferent daca esti bun sau nu. Cel mai important este sa te distrezi si sa petreci timp de calitate alaturi de prieteni. Noi ne-am jucat pe niste calculatoare de gaming Omen puse la dispozitie de HP iar MSI la randul lor au pus la randul lor la dispozitie niste configuratii super misto pe care puteai sa te joci ce vrei. Eu am ales sa ma rog la una dintre configuratiile celor de la MSI pentru scaderea pretului placilor video si incheierea crizei provocate de cryptocurrency, asa sa ne ajute lordul nostru Gabe Newell (dovada putin mai jos sau la mine pe Instagram) si in ciuda faptului ca toate calculatoarele aveau periferice HyperX de la Kingston in competitia de PlayerUnknown’s Battlegrounds am murit primul.

 

Bitdefender impreuna cu echipa FLEX de Robosumo (care trebuie sa mentionez ca este dubla campioana mondiala si campioana europeana la sumo cu roboti) au organizat un mic turneu de lupte intre roboti. Nici macar nu stiam ca exista asa ceva daramite ca este atat de distractiv sa participi intr-un astfel de sport electronic.

M-am jucat si pe Kinect la standul “Nu-ti intoarce spatele” unde am aflat mai multe lucruri legate de durerile de spate si in zona dedicata PlayStation am jucat Gran Turismo Sport.

Un campionat la care nu am apucat sa particip din pacate a fost cel de Hearthstone organizat de TP-Link dar in schimb am butonat telefoanele Neffos si trebuie sa recunosc ca mi-am facut o impresie foarte placuta.

Cine ar fi crezut ca dintre toate jocurile de la Bloggers LAN Party o sa ajung in finala de la Activity, nici eu nu as fi crezut asta dar aparent am facut echipa foarte buna cu jumatatea mea mai buna.

 

 

In concluzie m-am super distrat la Blogger LAN Party ca de fiecare data, m-am cafelit de la BeanZ Cafe, am ciugulit bunatati de la Calif si m-am prea cinstit alaturi de prietenii de la Shoteria.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here