Tehnologie

Top 3 lucruri la care trebuie sa te uiti atunci cand iti alegi un nou televizor

Philips a lansat la jumatatea lunii Iulie televizorul Philips 7304 – The One. Personal nu ma uit foarte mult la televizor dar in schimb sunt gamer si modelul celor de la Philips a reusti sa imi starneasca curiozitatea.

In acest moment sunt in cautarea unui nou televizor si pana relativ recent eram debusolat. Sunt atat de multe modele pe piata incat efectiv nu am stiut exact la ce sa ma uit atunci cand vine vorba de alegerea unui televizor nou.

Am alcatuit mai jos un top cu cele mai importante lucruri la  care trebuie sa fii atent atunci cand alegi un televizor nou.

 

Top 3 lucruri la care trebuie sa te uiti atunci cand iti alegi un nou televizor

 

  1. Televizorul trebuie sa fie SMART, este obligatoriu! Philips – The One vine la pachet cu sistemul de operare Android TV ce vine la pachet cu asistentul vocal Google este integrat cu Amazon Echo și Alexa. Televizorul poate primi update-uri si poti instala diverse jocuri si aplicati utile ca clasicele Netflix, HBO GO și Spotify sau de Steam Link, aplicație prin care poți să folosești puterea calculatorului tău pentru a te juca jocurile favorite pe ecranul televizorului prin intermediul rețelei de internet din casă.
  2. Trebuie sa fie 4K / UHD. In opinia mea acum este momentul cel mai bun sa treci la noul standard cand vine vorba de rezolutie. Deja exista cateva posturi romanesti care transmit in rezolutie 4K, consolele de jocuri Xbox si PlayStation sunt mai mult decat capabile de a reda continut 4K, aici ma refer in principal la jocuri si filme.
  3. Posibilitatea de a reda continut HDR. Indiferent ca discutam de filme sau jocuri, HDR-ul va schimba felul in care te uiti la televizor. In cazul televizorului Philips 7304 – The One discutam de HDR10+ care in acest moment este standardul high-end cand vine vorba de HDR.

Acest lucru se traduce prin mai multe detalii atat in zone luminoase cat si intunecate, acest lucru este valabil indiferent ca vorbim de jocuri sau filme.

Iar impreuna cu Dolby Vision și Dolby Atmos vor schimba complet felul in care te uiti la televizor.

Daca modelul 7304 de la Philips aka The One iti face cu ochiul atunci trebuie sa stii ca mai este echipat si cu un procesor de imagine nou, numit P5 din generatia a 3-a, ce se ocupa de reducerea imbunatatirea calitatii, reducerea zgomotului si diverse alte ajustari ale imaginii afisate pe ecran.

Mai mult decât atât, televizorul celor de la Philips este echipat cu tehnologia Ambilight pentru iluminare ambientală pe 3 lături, această tehnologie oferă un joc de lumini ce extinde oarecum imaginile redate pe ecran printr-o proiecție de lumini în spatele acestuia.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close