Comunicate de presa

Apple a anuntat in mod oficial iPhone SE

iPhone SE 2020 este telefonul de buget al celor de la Apple

Apple tocmai au anuntat in mod oficial noul telefon iPhone SE, ce doreste sa fie o varianta de buget si o alternativa mai accesibila la iPhone 11, avant un pret de doar 399$ in varianta de baza.

Noul telefon este destinat celor ce isi doresc sa intre in ecosistemul Apple sau celor care vor sa faca un upgrade de la un telefon mai vechi, fiind disponibila chiar si o sectiune numita “Why Upgrade” care prezinta avantajele principale ale noului iPhone SE comparativ cu modelel mai vechi (SE prima generatie pana la iPhone 8 Plus).

Noul iPhone SE se aseamana foarte mult din punct de vedere al design-ului cu modelul iPhone 8, este disbonibil in 3 culor: alb, negru si rosu. Telefonul are un ecran clasic cu o diagonala de 4.7inch si beneficiaza cele mai noi tehnologii disponibile pe iPhone 11 PRO, inclusiv procesorul A13 Bionic.

Camera foto principala are stabilizare optica a imaginii, beneficiaza de un senzor de 12 megapixeli cu o deschidere de f/1.8 si poate filma la o rezolutie 4K cu 60 de cadre pe secunda sau slow motion la 1080p cu 120 sau 240 de cadre pe secunda.

Camera secundara beneficiaza de un senzor de 7 megapixeli cu o deschidere de f/2.2 si este capabila sa filmeze la o rezolutie de 1080p cu 30 de cadre pe secunda.

Touch ID s-a intors! Noul iPhone SE are pozitionat sub ecran butonul home in care este integrat senzorul de amprenta Touch ID.

Bateria telefonului nu este specificata dar Apple sustine ca ofera aceeasi autonomie ca in cazul lui iPhone 8.

iPhone SE vine cu sistemul de operare iOS 13 ceea ce inseamna ca este compatibil ApplePay si vine cu asistentul inteligent Siri la pachet.

Principalul competitor al lui Apple in acest moment este chiar Apple, mai exact piata de telefoane second-hand. Voi ce ati alege sa cumparati: noul iPhone SE sau un telefon dintr-o generatie mai veche?

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close