Tehnologie

Cele mai bune casti true wireless pentru Android / iOS sub 500 lei

Top 5 cele mai bune casti in-ear wireless pentru Android / iOS sub 500 lei

Apple, odata cu eliminarea conectorului jack de 3.5mm si lansarea castilor wireless AirPods, nu doar ca a rezolvat o problema care nu exista pana la acel moment dar a lansat si un trend. Marea majoritate a producatorilor care au o expertiza si pe partea de audio s-au aliniat rapid acestui trend wireless si au incept sa produca alternative pentru castile Airpods ale celor de la Apple: unele mai bune iar altele mai putin reusite.

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds – 170 lei

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds sunt efectiv cele mai ieftine casti true wireless pe care pot sa le recomand. Au un design destul de basic, cei de la Xiaomi nu au investit foarte mult timp la capitolul design dar in schimb din punct de vedere al performantelor acestea sunt mai mult decat okey.

Materialele folosite se simt oarecum ieftin, sunetul este mai bun decat te-ai astepta de la niste casti atat de ieftine iar autonomia totala, cu tot cu carcasa, este de aproximativ 12 ore

Casti JLab JBuds Air True Wireless – 250 lei

Castile celor de la JLabs au un design sportiv si niste dimensiuni reduse si pornesc automat indata ce le scoti din carcasa de incarcare. Din punct de vedere al autonomiei castile impreuna cu carcasa de incarcare stau destul de bine, oferind apoximativ 13 ore de redare.

O caracteristica foarte importanta a acestor casti este egalizatorul JLab Signature care va face muzica preferata sa sune mai bine ca niciodata.

Casti Anker Soundcore Liberty Air 2 True Wireless – 280 lei

Anker este unul dintre producatorii mai putin cunoscuti pe partea de audio, ei fiind in principal renumiti pentru bateriile externe, cablurile si incarcatoarele de o calitate excelenta pe care le produc.

Din punct de vedere al design-ului, castile Liberty Air se aseamana foarte mult cu celebrele Airpods dar asta nu este un lucru rau. Cei de la Anker se lauda cu faptul ca difuzoarele castilor sunt acoperite cu grafen, lucru ce elimina distorsiunea si produce un sunet cu o claritate deosebita… pe scurt: se aud bine.

Mai mult decat atat: Castile Anker Soundcore Liberty Air sunt protejate intern de un invelis hidrofobic rezistent la transpiratie si ploaie. Acestea pot fi folosite outdoor in conditii dificile si ploi puternice datorita certificarii IPX5.

Castile au o autonomie de la 5 ore de muzica cu o singura incarcare, iar impreunca cu carcasa de incarcare autonomia creste pana la 20 de ore.

Casti Xiaomi Mi Airdots Pro True Wireless – 295 lei

Design si functionare:
Xiaomi Mi Airdots Pro se aseamna destul de mult din punt de vedere al design-ului cu modelul celor de la Apple, cu o singura diferenta notabila: dopurile de silicon.

Fiecare casca beneficiaza de zone tactile prin care poti controla muzica, poti prelua apeluri sau poti activa asistentul vocal. Castile beneficiaza de senzori care detecteaza cand au fost scoase din ureche si opresc automat muzica, iar impreuna cu carcasa de depozitare autonomia totala este de 10 ore.

Casti PHILIPS SHB2505WT/10 True Wireless – 420 lei

Philips este unul dintre producatorii de casti cu o expertiza vasta in domeniul audio (vezi Fidelio X3 dedicat audiofililor) iar modelul SHB2505WT/10 nu dezamageste absolut deloc. Aceste casti au un design placut, dimensiuni reduse si beneficiaza de comenzi tactile pe fiecare casca.

Castile beneficiaza de o autonomie de 3 ore iar carcasa mai ofera inca 9 ore deci in total avem o autonomie generoasa de aproximativ 12 ore de redare Tot ce trebuie sa faci este sa pui castile in carcasa cand nu le mai folosesti si acestea se vor incarca automat.

Design-ul castilor Philips este unul cel putin interesant: acestea se abat de la clasicele “clone de Airpods” si aleg sa mearga intr-o directie putin diferita avand un design care se inspira din forma urechii si folosind dopurile in-ear si aripioarele de silicon se “ancoreaza” perfect in urechea utilizatorului.

O alternativa foarte buna mai sunt si castile Philips Sports: SH402, SN503 si ST702.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close