Tehnologie

Cele mai bune casti wireless over-ear sub 500 lei

Top 3 cele mai bune casti over-ear wireless pentru Android / iOS sub 500 lei

Am ramas surprins sa vad succesul primului articol de genul acesta in care va prezentam “Cele mai bune casti wireless pentru Android / iOS sub 500 lei” acum a venit momentul sa fac acelasi lucru si pentru castile over-ear.

Castile over-ear nu s-au schimbat prea mult de-a lungul timpului si o buna perioada de timp nu au fost deosebit de cool dar lucrul acesta s-a schimbat cand, in anul 2009, au fost lansate castile over-ear Beats by Dre.

Din pacate nu am o experienta deosebit de vasta cu castile over-ear dar am facut o scurta lista cu cele mai interesante modele.

JBL Tune 700BT – 333 lei

JBL este o companie cu o expertiza destul de vasta in domeniul audio si de-a lungul timpului au creat un sunet specific lor, iar JBL Tune 700BT beneficiaza de JBL Pure Bass Sound.

Aceste casti au un design oarecum simplist, sunt pliabile si beneficiaza de o autonomie de 24 de ore, iar cu o incarcare de 5 minute te poti bucura de aproximativ 2 ore de muzica iar ca solutie de backup poti oricand sa conectezi un cablu jack de 3.5 mm care este inclus in pachet.

Conexiune Multi-Point va permite sa schimbati dispozitivul de pe care redati muzica fara efort. Puteti sa comutati simplu intre mai multe dispozitive.

Skullcandy Hesh 3 – 350 lei

Skullcandy este un brand relativ nou si destul de cool avand o semnatura audio specifica: un bass puternic.

Skullcandy Hesh 3 au un design simplist, sunt pliabile si beneficiaza de cupe cu spuma cu memorie.

Din punct de vedere al autonomiei modelul celor de la Skullcandy ofera aproximativ 22 de ore de redare cu posibilitatea de incarcare rapida: 10 minute de incarcare pentru 4 ore de redare muzicala.

PHILIPS TAPH802BK/00 – 499 lei

Philips este unul dintre producatorii premium de casti, avand o expertiza vasta in domeniul audio (vezi Fidelio X3 dedicat audiofililor) iar modelul PHILIPS TAPH802BK/00 reuseste sa impresioneze atat din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere al performantelor.

Din punct de vedere estetic castile celor de la Philips nu arata basic absolut deloc chiar dimpotriva au un look elegant, iar din punct de vedre al performantelor se descurca excelent: au un sunet de calitate (datorita difuzoarele acustice din neodim) si beneficiaza de o autonomie impresionanta de 30 de ore.

Pernutele moi ale cupelor iti acopera intreaga ureche, creand o etansare care izoleaza in mod pasiv zgomotul exterior. Banda pentru cap este usoara, simplu de reglat si neteda: aceste casti nu se vor incurca in par.

Castile mai beneficiaza si de incarcare rapida, astfel te poti bucura de aproximativ 2 ore de muzica cu o incarcare de doar 5 minute.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close