Comunicate de presa

Razer lansează noile tastaturi de gaming BlackWidow V3

Cea mai de succes tastatură Razer se întoarce cu o serie de îmbunătățiri

Razer a anunțat noile BlackWidow V3 și BlackWidow V3 Tenkeyless, continuând astfel moștenirea primei tastaturi mecanice de gaming din lume. Noile modele au fost actualizate cu o serie de noi caracteristici și îmbunătățiri pentru a domina din nou jocurile video. 

De la lansarea sa din 2010, gama de tastaturi BlackWidow reprezintă etalonul față de care toate tastaturile de gaming sunt măsurate, aceasta fiind îmbunătățită în mod constant cu cele mai noi tehnologii pentru a-și păstra poziția de lider de piață. Cu noile switch-uri și mai performante, tastele confecționate din ABS folosind tehnica doubleshot, noul sistem de iluminare Razer Chroma RGB, tastele media dedicate alături de noua rotiță digitală și suportul de încheieturi ergonomic, BlackWidow V3 reprezintă superlativul tastaturilor de gaming.

“Cu lansarea primului BlackWidow, Razer a creat o nouă categorie de produse: tastatura mecanică de gaming,” a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al Peripherals Business Unit din cadrul Razer. “Noul BlackWidow V3 vine cu o serie de inovații și îmbunătățiri, păstrând design-ul și caracteristicile îndrăgite de jucători, oferindu-le astfel un nou BlackWidow demn de moștenirea precursorilor.” 

Taste mai fiabile, switch-uri mai luminoase, durată de viață extinsă

Noul BlackWidow V3 se bazează pe Razer Mechanical Switches, disponibile fie în varianta Razer Green Mechanical Switches, cu un sunet caracteristic și cu o senzație tactilă pronunțată, fie cu   Razer Yellow Switches,  echipate cu amortizoare de silicon, dedicate celor care caută o experiență de utilizare lină și silențioasă. Cu extra pereți laterali pentru o stabilitate și mai bună , noile Razer Mechanical Switches sunt deosebit de fiabile și rezistă până la 80 de milioane de acționări.

O altă îmbunătățire adusă BlackWidow V3 sunt noile taste fabricate folosind tehnologia Doubleshot ABS*. Spre deosebire de tastele iluminate clasice, care folosesc însemne imprimate, procesul de fabricație doubleshot include semnele în structura tastelor. Astfel, literele și cifrele de pe taste nu se vor uza în timp, chiar și după mii de ore de utilizare. De asemenea, fiabilitatea și stabilitatea sunt îmbunătățite prin folosirea unor taste Doubleshot ABS cu pereți mai groși, destul de rezistenți să facă față și la forța de apăsare a celor mai înrăiți jucători.

Ambele tipuri de switch-uri folosite pe BlackWidow V3 sunt confecționate folosind un corp transparent, pentru a obține culori mai vii și efecte mai luminoase cu tehnologia Razer Chroma RGB. Soluția transparentă permite exploatarea Razer Chroma RGB la întregul său potențial, aceasta putând să redea deopotrivă efecte discrete, dar și culori vii și energice. Sistemul de iluminare  Chroma RGB este integrat deja în peste 150 de jocuri, oferind o experiență captivantă datorită iluminării dinamice sincronizate cu conținutul de pe ecran. 

Confort și funcționalitate

Cea mai vizibilă inovație adusă de BlackWidow V3 se numește Multi-function Digital Roller. Noua rotiță, alături de tastele media dedicate, pot fi folosite pentru controlul volumului, începerea redării, pauză sau trecerea la următoarea melodie. Toate aceste funcții pot fi reconfigurate prin Razer Synapse 3, care permite asocierea virtuală a oricărei funcții, precum scrollarea paginilor sau controlul iluminării. Utilizatorul are libertate deplină.

BlackWidow V3 vine cu o carcasă de aluminiu îmbunătățită, cu sistem încorporat de cable management. Noua structură oferă mai multă rigiditate și stabilitate pentru sesiunile de gaming intensive, în timp ce canalele ascunse oferă o metodă facilă de a gestiona cablurile, păstrând spațiul de gaming ordonat. 

Lista de îmbunătățiri este completată de noul suport ergonomic de încheieturi al BlackWidow V3,  care se întinde pe toată lungimea tastaturii, oferind suportul necesar pentru a reduce oboseala încheieturilor pe durata sesiunilor de gaming prelungite.  

Cu noile Razer Mechanical Switches, sistemul Razer Chroma RGB mai luminos, tastele realizate cu tehnologia Doubleshot ABS, rotița digitală multifuncțională și tastele media dedicate, respectiv suportul ergonomic de încheieturi, noul BlackWidow V3 a fost actualizat folosind cele mai noi tehnologii și funcții, pentru a continua moștenirea primei tastaturi mecanice de gaming. 

BlackWidow V3 este disponibil și în varianta  Quartz (doar pe layout-ul US), alăturându-se recent lansatului Viper Ultimate ca parte a gamei Razer Quartz dedicat jucătorilor care caută un plus de culoare.  

DESPRE RAZER BLACKWIDOW V3: 

 • Switch-uri mecanice Razer™ proiectate pentru gaming
 • Durată de viață de până la 80 de milioane de acționări
 • Sistem de iluminare Razer Chroma™ RGB cu până la 16,8 milioane de culori
 • Taste fabricate cu tehnologia Doubleshot ABS 
 • Suport de încheieturi ergonomic 
 • Rotiță digitală cu funcții multiple
 • Taste media dedicate
 • Stocare de tip hibrid On-Board + Cloud Storage pentru până la cinci profiluri
 • Suport Razer Synapse 3 
 • Sistem de gestionare a cablurilor
 • N-key roll-over
 • Taste complet programabile cu posibilitatea înregistrării de comenzi macro în timp real 
 • Mod de gaming
 • 1000 Hz Ultrapolling
 • Structură de aluminiu

Dimensiuni mai mici, aceeași performanță 

Noul BlackWidow V3 Tenkeyless păstrează majoritatea caracteristicilor ale BlackWidow V3, dar oferă o formă mai compactă, fiind ideal pentru utilizatorii care caută un design minimalist sau au nevoie de portabilitate sporită.  

Ideal pentru cei care participă la turnee de gaming sau cei care călătoresc împreună cu perifericele lor preferate, noul BlackWidow V3 Tenkeyless este disponibil fie cu Razer Green Mechanical Switches, fie cu Razer Yellow Mechanical Switches, păstrând aceleași opțiuni de gestionare a cablurilor. 

Prin intermediul Razer Synapse 3, BlackWidow V3 Tenkeyless le oferă utilizatorilor posibilitatea de a reconfigura funcțiile tastelor, să înregistreze comenzi macro în timp real asociate cu multiple profiluri, alături de efecte de iluminare personalizate prin tehnologia Razer Chroma RGB.

DESPRE RAZER BLACKWIDOW V3 TENKEYLESS: 

 • Switch-uri mecanice Razer™ proiectate pentru gaming
 • Durată de viață de până la 80 de milioane de acționări
 • Sistem de iluminarea Razer Chroma™ RGB cu până la 16,8 milioane de culori
 • Taste fabricate cu tehnologia Doubleshot ABS 
 • Suport Razer Synapse 3 
 • Sistem de gestionare a cablurilor
 • N-key roll-over
 • Taste complet programabile cu posibilitatea înregistrării de comenzi macro în timp real 
 • Mod de gaming
 • 1000 Hz Ultrapolling
 • Structură de aluminiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close