Comunicate de presa

AOC lansează monitorul de gaming 4K cu 144 Hz și 1 ms timp de răspuns

AOC U28G2XU – 4K, 144 Hz, 1 ms

AOC lansează un nou monitor de gaming din populara gamă G2: U28G2XU dispune de diagonală de 28 inchi (71 cm), rezoluție 4K și rată de refresh de 144Hz. Conceput pentru gamerii care se joacă pe PC și care caută cele mai noi și mai performante tehnologii, U28G2XU afișează detalii complexe și culori vii datorită panoului său IPS cu o rezoluție 4K (UHD).

Rata de refresh de 144 Hz și timpul de răspuns GtG de 1 ms asigură feedback vizual fără artefacte, rapid și fluid, pentru ca jucătorii să reacționeze instantaneu. U28G2XU oferă compatibilitate AMD FreeSync Premium și Nvidia G-Sync și este certificat VESA DisplayHDR 400, asigurând o gamă dinamică atrăgătoare. AOC U28G2XU va fi disponibil începând din august 2021 la un preț recomandat de 3599 lei.

             AOC U28G2XU – 4K, 144 Hz, 1 ms

O nouă eră a gaming-ului 4K

Gaming pe PC la rezoluție 4K și la rate de refresh ridicate sunt acum disponibile tuturor utilizatorilor. În jocurile competitive, o rată de refresh de 144 Hz a devenit minimul necesar pentru ca jucătorii să poată avea reacții imediate. La rezoluții mai mari, precum 4K, gamerii pot aprecia modul în care fidelitatea vizuală a anumitor jocuri se apropie deosebit de mult de realitate.

Un monitor cu rezoluție 4K și o rată de refresh de 144 Hz ar putea fi cea mai bună alegere pentru gamerii care nu se limitează la anumite genuri de jocuri.

Cu ajutorul rezoluției 4K, jucătorii de titluri Real Time Strategy pot vedea mai mult din câmpul de luptă și își pot planifica strategiile mai precis. În titlurile RPG și cele de acțiune, imaginile ce prezintă străzi futuriste iluminate cu neon, priveliști uimitoare și armuri metalice strălucitoare sunt mai clare ca niciodată. Un astfel de conținut bogat poate fi afișat cu o rată de refresh de 144 Hz și fără ghosting datorită timpului de răspuns de 1 ms GtG. Tehnologiile avansate precum DLSS permit un framerate mai mare de 60 de cadre pe secundă la rezolutie 4K.

Monitorul de 28 inchi dispune de accente roșii subtile și elegante și design fără ramă pe 3 laturi. Este echipat cu un panou IPS cu rezoluție nativă 4K (3840×2160). Rata de refresh de 144 Hz la rezoluția 4K este posibilă prin intermediul celor două porturi DisplayPort (1.4), iar cele două porturi HDMI 2.0 oferă rezoluție 4K la un refresh rate de 60 Hz. Monitorul U28G2XU este conceput pentru gaming pe PC dar și consolele de nouă generație pot fi folosite alături de acest monitor la o rată de refresh de 120 Hz și rezoluție QHD folosind portul HDMI 2.0.

Datorită tehnologiei IPS, monitorul oferă unghiuri de vizualizare de 178/178° și o gamă largă de culori (acoperire DCI-P3 98,8%). Luminozitatea monitorului este măsurată la 370 nits, iar contrastul său la 1000:1. Certificarea VESA DisplayHDR 400 asigură un dynamic range excelent.

În prezent, gamerii fac multi-tasking, se joacă, comunică cu colegii și crează conținut în mediul online, livestream sau gameplay. Pentru astfel de cazuri și nu numai, monitorul U28G2XU beneficiază de modul Picture-by-Picture, astfel încât două surse de imagine pot fi afișate simultan una lângă cealaltă.

Hub-ul USB 3.2 cu 4 porturi încorporate face ca perifericele precum tastaturi, mouși și camere web să fie ușor de conectat și permite o organizare foarte ușoară a setup-ului de gaming sau de lucru. Monitorul mai este echipat cu două difuzoare de 3 W și ieșire pentru căști ce poate fi utilă și pentru conectarea căștilor de gaming, cum ar fi modelul GH200.

Pentru a satisface nevoile tuturor gamerilor în ceea ce privește postura ergonomică, suportul lui U28G2XU este reglabil pe înălțime (130 mm) și oferă o gamă largă de posibilitati de înclinare (-5 / 21,5°) și pivotare (-32 / 32°). De asemenea, vine cu o montură VESA de 100 mm pentru atașarea monitorul la un braț. Atunci când sesiunile de gaming se extind până noaptea tarziu, modul LowBlue Light reduce lumina albastră cu potențial dăunătoare, în timp ce tehnologia FlickerFree oferă un confort sporit ochilor.

La fel ca restul gamei G2, AOC U28G2XU dispune, de asemenea, de șase moduri de joc și caracteristici precum Dial Point (overhair overlay), Game Color (saturarea culorii) și Shadow Control, astfel încât jucătorii să poată profita la maximum de jocurile lor și să obțină un avantaj asupra adversarilor.

AOC U28G2XU va fi disponibil începând din august 2021 la un preț recomandat de 3599 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close