Tehnologie

Review Acer ConceptD 7 Ezel – Un laptop 2 în 1 pentru creatorii de conținut

Un workstation portabil pentru graficieni, editori video si creatori de continut

Acer ConceptD este gama de produse destinate profesioniștilor din domeniile creative și creatori de conținut în mediul onlione.

Acer ConceptD 7 Ezel este un laptop 2 în 1 ce vine în întrâmpinarea nevoilor specifice ale creatorilor de conținut și profesioniștilor din domeniile creative.

Acest laptop este proiectat de la bun început pentru o categorie hardcore de utilizatori ceea ce îl ajută să iasă în evidență. Design-ul laptop-ului este unul atipic având o balamă Ezel™  care  oferă utilizaotrilor 6 moduri de a utiliza lăptop-ul. Acest lucru le oferă utilizatorilor posibilitatea să colaboreze cu ușurință cu ceilalți în modul de partajare, să creeze eficient în modul flotant, să lucreze în mișcare cu modul stând, să revizuiască conținutul în modul pad, să își prezinte munca în modul de afișare și, altfel, să lucreze în liniște în modul laptop.

Ecranul IPS al laptop-ului măsoară 15.6 Inch în diagonală și are o rezoluție 4K, are un panel IPS validat Pantone cu o acoperire de 100% a spațiului cromatic Adobe RBG și Delta E <2. Mai mult decât atât, ecranul are dublu rol și funcionează și că o tabletă grafică creată în colaborare cu Wacom. Finisaj-ul mat al ecranului un feeling asemănător hârtiei, iar în combinație cu pen-ul EMR inclus oferă utilizatorilor 4.096 de niveluri de sensibilitate la presiune.

Acer Concept D7 este un laptop premium, iar acest lucru se reflectă și în construcția acestuia. Materialele folosite sunt unele de foarte bună calitate, iar finisajul ceramic de un alb imaculat este foarte rezistent la uzură, îngălbenire și pete.

Nu plănuiesc să testez vreodată acest lucru dar cei de la Acer susțin că nici măcar cafeaua nu poate lăsa urme pe acest laptop… prefer totuși să țin cana de cafea departe de laptop.

Tastatura laptop-ului este bine gândiță, având tastele spațiate corect și este retroiluminată în culoara amber (un galben spre portocaliu). Răspunsul tastelor este unul bun și per total tastaura este plăcut de utilizat chiar și pe perioade lungi de timp.

Trackpad-ul este unul bun. Finisajul este unul plăcut iar degetul alunecă foarte ușor pe suprafață , însă click-urile nu sunt ceva extraordinar. Marea majoritate a utilizatorilor vor utiliza un mouse sau ecranul tactil deci nu este o mare drama.

Conectivitatea laptop-ului este mai mult decât decentă și poți să îți iei adio de la dongle-urile specifice altor producători . Laptopul vine cu 2x USB 3.0, 2x USB Type-C, 1x Combo Audio Jack de 3.5mm, 1x Display Port, 1x HDMI, 1x RJ45 și un cititor de carduri SD de mare viteză . Mufă de alimentare este dispusă pe partea lateral dreapta și folosește un conector clasic deși poate mi – aș fi dorit să văd ceva MagSafe-ish.

Acer ConceptD 7 Ezel, în configurația pe care am testat-o, este unul dintre cele mai puternice laptop- uri destinate productivității pe care le-am testat. Combinația dintre un CPU Intel® Core i7 11800H, un GPU dedicat NVIDIA QUADRO RTX™ A3000, 32 GB memorie RAM , 2TB spațiu de stocare și o bateire de 84Wh fac din acest laptop un workstation portabil.

Un truc foarte smart pe care l-au folosit cei de la Acer pentru a ajută laptop-ul să se răcească mai bine este inclus în balamaua principala care ridică puț în laptop-ul de pe masă atunci când ecranul este deschis și îl înclină pentru a-i permite să respire mai bine. Mai mult decât atât , sistemul de răcire Vortex Flow își face treaba foarte bine și menține laptop-ul la o temperatura mai mult decât decentă indiferent de workload.

În concluzie Acer ConceptD 7 este un laptop cu un design deosebit, performanțe de top și autonimie excelență care se adereseaza utilizatorilor din industriile creative și creatorilor de conținut din mediul online. Mă bucur să văd că Acer inovează și oferă produse care vin în întâmpinarea nevoilor unui grup de utilizatori realiv restrâns dar care necesită o atenție deosebită .

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close